En aquest blog descriurem les vivències de la meva dona, Patrícia, i meves fruit dels nostres viatges, curts o llargs. Donarem les nostres opinions sobre els costums, la moda, la gastronomia, la cultura, la política ... d'allà on ens desplacem.
20/7/14
19 de juliol: Restaurant "El pescador", l'Ampolla
Anem a dinar al restaurant El Pescador (telèfon 977460604), a l'Ampolla. Patri, els petits i els meus germans. Paco i Ferran ja hi van dinar l'altre dia i ens n'han parlat molt bé.
Comencem amb tres cerveses i dos Nesteas per calmar la set.
Ens demanem d'entrants una ració de "canyuts", que és com anomenem a les Terres de l'Ebre a les navalles i dues de xipironets amb ous ferrats. Molt bons els canyuts, però especialment sublims els xipirons. Res a veure amb els del Quim de la Boqueria. Allí deshidratats, amb excessiu suc, víctimes d'una cocció inadequada, i amb una del tot innecessària reducció de balsàmic. Aquí sencers, saborosos, fregits amb oli d'oliva i uns alls sencers. Un plat afortunat.
De segon tonyina (de Balfegó) a la planxa amb un llit de ceba ofegada, endolcida sense afegir-hi sucres. Magnífic.
De postres, em prenc un Saint Honoré, perfecte.
Patri, una sacher, que, diu, és boníssima. No sóc fan dels pastissos de xocolata, així que me'n refio de la seua paraula.
a
Per beure, un Ilercavònia. Gran relació qualitat preu. Un monovarietal de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta.
Amb tres cafés. El preu surt a 44 euros per cap, molt bo tenint en compte la qualitat del dinar. Lloc per a recordar. No us oblideu de visitar-lo si passeu per l'Ampolla.
Etiquetes de comentaris:
Balfegó,
DO Terra Alta,
garnatxa blanca,
Ilercavònia,
l'Ampolla,
restaurant El Pescador,
Restaurants de l'Ampolla
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada