Ens entaulem a un clàssic de l'Ampolla. El restaurant Can Piñana. Hi som clients habituals des de fa quaranta anys. Cuina marinera al centre del poble.
Per començar, tres cerveses i un xampú, per sadollar la sed d'un dia gens calorós. Dues racions de calamars a la romana, dues de peixet fregit (mollet i seitó) i una de musclos al vapor. Molt bo el peixet fregit, petit i cruixent. Bons calamars, com sempre. Els musclos del Delta ja una mica prims, però de bon sabor.
De segon, suquet de rèmol per a quatre. Salvatge, boníssim, al punt de cocció. Les patates i el suc espectaculars.
De postres, dos gelats de xocolata per l'Oriol i la Marina i un sortit de pastes de la terra per als quatre grans: pastissets de cabell d'àngel, coc de massana i coc de brossat del forn de Cabrera. Boníssim.
Tres cafès, per acabar el dinar.
Ho acompanyem tot amb una ampolla d'Ilercavònia i una de Lafou Els Amellers, dos garnatxes blanques boníssims de la DO Terra Alta.
La cuina és rapidíssima. El servei d'una diligència admirable. La relació qualitat preu òptima. Un lloc a recomanar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada