| Croquetes de gamba i llomàntol |
| Percebes |
| Almeja de carril |
| Ou poché amb caviar imperial sobre base de parmentier |
| Rèmol a la planxa |
| Costella de porcell |
| Wagyu |
| Tartar de llamantol amb caviar |
| Gelat de nata de la Vall de Ulzama |
En aquest blog descriurem les vivències de la meva dona, Patrícia, i meves fruit dels nostres viatges, curts o llargs. Donarem les nostres opinions sobre els costums, la moda, la gastronomia, la cultura, la política ... d'allà on ens desplacem.
| Croquetes de gamba i llomàntol |
| Percebes |
| Almeja de carril |
| Ou poché amb caviar imperial sobre base de parmentier |
| Rèmol a la planxa |
| Costella de porcell |
| Wagyu |
| Tartar de llamantol amb caviar |
| Gelat de nata de la Vall de Ulzama |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada