1/2/16

Osteria del Lab, Tarragona. Diumenge, 31 de gener


Ens entaulem al restarant Osteria del Lab, a la Part Alta de Tarragona. Restaurant italià italià. Lluny de les -tellas i -iccios que serveixen una pseudocuina italiana de franquícia econòmica. Aquestes cadenes són al menjar italià el que els japonesos regentats per xinesos a la cuina nipona.

Aquí no, el menjar que et serveixen defuig les típiques pizzes i espaguetis coneguts per tothom, i profunditza en una cuina autènticament transalpina, pensada per a coneixedors de la veritable gastronomia italiana o per aquells que s'hi volen iniciar.

El restaurant (carrer de Comte, 12, telèfon 657441004)  esta ubicat en uns baixos amb arcs ogivals i parets de pedra de l'edat mitjana. La decoració, respectant els elements gòtics, i el mobiliari són moderns. L'espai, agradable. El preu imbatible: menú de 15 euros per uns entrants, primer plat, segon plat i postres. Sense beguda. Els plats no massa abundosos, però suficients.

Si veniu a Tarragona i sentiu passió per la cuina italiana, no us ho penseu. La Osteria del Lab és visita obligada.

Antipasti

Fazzoletti

Gnocchi amb fontina

Costella de porc amb verdura

Panacota amb mango

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un blog destinat als amics de Patricia i Joan, encara que no exclusivament. Si no en sou d'amics nostres, sereu igualment benvinguts i podreu deixar-hi missatges, això sí, sempre que mantinguin un to educat.