6/3/17

4 de març. Dinar a Cal Travé


Junt amb el Jerónimo, el Carles i el Francesc ens entaulem a Cal Travé, restaurant icone a la província de Tarragona de la cuina de producte. Està situat a Solivella, poble petit, pintoresc i estratègicament situat a la carretera d'Andorra. Hi vaig un o dos cops per any, malgrat estar lluny de casa, perquè la seva cuina, els seus vins i l'amabilitat dels propietaris, s'ho val.

De primer compartim un pernil d'aglà boníssim, al punt de temperatura.
 
Pernil ibèric
De segon un tàrtar de tonyina -Balfegó, com no?- correcte, però amb un cert abús de la salsa worcester.
Tartar de tonyina

Entre les prodigioses carns a la brasa, m'inclino per l'entrecot, fantàstic de punt, sucós i tendre. La guarnició de verdura n'està a l'alçada.
Entrecot
De postres, un pastís tatin.

 
Tatin

Per beure, un syrah del 2006, el Sanstravé Finca Gasset, per als amants dels reserves.
Un lloc molt recomanable que no us decebrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un blog destinat als amics de Patricia i Joan, encara que no exclusivament. Si no en sou d'amics nostres, sereu igualment benvinguts i podreu deixar-hi missatges, això sí, sempre que mantinguin un to educat.