13/7/09

La Boqueria: Bar Pinocho

Dia 11 de juliol. Amb dos amics acudim al Bar Pinocho. La barra està a vessar. Juanito ens diu que tranquils, que de seguida ens podrem entaular. Aquest home és encisador, tot alegria i educació. Dit i fet ens fa espai per menjar. Ens demanem les tapes de sempre. Una de "cap i pota", tan deliciós com sempre, melós, dolç i al punt de cocció. Uns cigrons amb botifarra, excel·lents. Uns xipirons amb fesolets (amb reducció de mòdena i sal d'escama) d'inspiració divina. Tres croquetes de pollastre i tres de ceps. Bones, però més ordinàries. Per beure, quatre cerveses (jo, estic assedegat, repeteixo). De postres li demanem al Juanito uns xuixos de crema. Se li han acabat. Ens recomana un milfulls amb cabell d'àngel. Està boníssim. Una de les millors pastes fullades que he pres mai. Tot plegat uns cinquanta euros. Un lloc on tornar sovint.

1 comentari:

César García Pérez ha dit...

Molt bon lloc, per descomptat. Dels pocs que queden que encara mantenen aquell caliu ensisador que et fa sentir a gust (encara que plogui).