25/7/12

25 de juliol. Shanghai. Vint-i-sisè dia

Un altre dia assolellat. Cel blau. Esmorzar per torns. Portem a l'Oriol a l'escola. Tornem a l'habitació a fer el dropo fins les 11:00.

Agafem un taxi fins a Lujuazui, a Pudong. A les torres IFC. Ens mirem unes quantes botigues.Fem alguna foto de la Pearl Tower des del propi Mall.


 Sobre les 12:45 ens entaulem a Morton's of Chicago (www.mortons.com).


D'entrant una crema de llagosta (lobster bisque). Molt fina i saborosa. Una mica massa picant. Se li nota el sabor a nata. De segon, ribeye steak amb puré de patata. La carn excel·lent. Tendríssima. Saborosa. Al punt de sal. El puré força bo. Potser amb massa mantega. De postres un New York cheesecake i una creme brulé. Un espresso. Per beure, una cervesa i una copa de cabernet-sauvignon. Tot plegat 1.200 yuans. Excessiu. Agradable la decoració. El servei atent. Inmillorables les vistes.
Sortim molt pesats. Massa nata i mantega. Ens costa recuperar-nos.

Anem a recollir a l'Oriol i sortim a passejar per Changle Lu , Huaihai Lu i Xintiandi. Se'ns fan les 19:30. Tornem a l'hotel. Avui no soparem.

'Pijes' a Huaihai
Xintiandi