25/9/13

Barcelona, 24 de setembre: FASTVINIC

Tinc curs a Barcelona. Patri i Marina s'hi afegeixen. Arribem passada la una. Hem quedat amb el Nil, el nostre amic barceloní que vam conèixer a Shanghai. Fa tres mesos que no parlem i tenim ganes que ens expliqui coses.

Ens entaulem al FASTVÍNIC, al carrer Diputació 249. És el germà entremaliat del MONVÍNIC que hi ha tot just al costat. Ens els va recomanar la Sandra, companya de feina i, no obstant, amiga. El dinar haurà de ser força ràpid avui.

Arriba, puntual com sempre, el Nil. Està igual que el vam deixar. El viatge en bicicleta des d'Estambul no l'ha canviat gens. Parlem de la vida. Mentre, ens demanem cadascú dos entrepans. Patri un hot dog de botifarra de perol i un bikini amb tomàquet i rúcula. Ambdós boníssims. El primer excepcional, sublim. Jo, també, un hot dog de botifarra de perol i un de pollastre de pagès rostit. Aquest darrer bo, però amb un cert predomini de la pruna. Nil un de pernil ibèric i una hamburguesa. Amb tres aigües i una copa d'EDETÀRIA, un Terra Alta negre, magnífic, tot plegat 54 euros. Lloc a tornar-hi.


Hot dog de botifarra de perol

Entrepà de pollastre de pagès rostit

Bikini

Ens acomiadem d'en Nil i anem cap a la sessió del curs, tot passant pel BOADAS. Ens empassem un daiquiri de maduixa i un, excel·lent, rum cooler