21/6/12

Vacances 2012

El proper 28 comencem les vacances. Volem a Shanghai tots quatre (sí, amb l'Oriol i la Marina) i ens instal·lem a la ciutat per un mes. Hem preinscrit a l'Oriol a un curs d'estiu en un col·legi nadiu (http://www.happymarian.com.cn/en/p01-1.asp). Classes bilingües mandarí-anglès. Escola molt a prop de l'hotel. Jornada de 8 del matí a 5 de la tarda. Mentre ell aprèn, nosaltres (sobretot Patri i jo) descansarem.
Ens retrobarem un dia, per fer un cafè, amb la Sandra, que ja porta sis mesos allà. A veure que ens explica! També hem quedat amb la Shan-Shan, la primera professora de xinés de l'Oriol. Un encant de noia que, quan va saber que anàvem a la ciutat ens va dir que baixaria des de Dalian (que és a 1.000 quilòmetres, a la província de Liaoning) per estar uns dies amb nosaltres; sobretot amb el petit, a qui adora.
Després ens n'anem uns dies a Hong-Kong, on aprofitarem per passar una tarda al Disneyworld. Aquesta ciutat ens apassiona: Ens perdrem per Tsim Sha Tsui, remenarem antiguitats a Hollywood road, ens prendrem un cheese danish a l'IFC, travessarem la badia amb el ferry, menjarem marisc algun restaurant de Lei Yue Mun ... Ja us anirem explicant.