4/8/12

3 d'agost. Hong Kong. Cinquè dia

Ens despertem a les 8:00. A les 9:00 ens entaulem per un esmorzar Conrad. L'estada a Hong Kong (6 nits) ens ha sortit de franc. Teníem suficients punts HiltonHonnors acumulats. Amb els punts que ens pertoquen pel viatge, més els extres per ser Gold membership, més un parell de promocions que ens han fet, en tornem a tindre un munt. Calculo que 14 nits d'hotel gratis. Les vacances de l'any que ve.

Sortim de l'hotel. Passegem per Queens Road. Comprem per als petits (i, també, per als grans) a GAP. Pugem per l'escalator fins Hollywood Road. És el carrer de les antiguitats. Aquest any no entrem a les botigues. L'Oriol podria provocar una tragèdia trencant alguna ceràmica Tang. Seria la ruïna.



Escalator

Anem caminant pels carrers adjacents. Veiem el Hong Kong més autèntic. Els olors de menjars dels restaurants al carrer, la gent anant cap al treball, les parades de fruita ... Arribem fins a Western Market. Hi entrem. Li fem unes fotos.


Tramvia a Admiralty

Tornem en metro a l'hotel. Deixem les compres. Anem a Causeway Bay Road. Passegem pel Fashion Walk. Quasi no es pot ni caminar de la gent que hi passa. Entrem als magatzems SOGO. Patri es compra unes botes d'aigua.

Agafem el metro fins a Central. D'allí, a peu, fins el Pier 7, d'on surt el ferry que porta a Tsim Sha Tsui. Són les 19:30. Fem una mica de temps. A les 20:00 comença l'espectacle de llums i música a la ciutat. Les llums dels edificis més coneguts s'encenen, s'apaguen i fan pampallugues en funció de la música que sona. Fem unes fotos.

Són les 21:00. Tornem a l'hotel