1/8/12

1 d'agost. Hong Kong. Tercer dia

Ens despertem a les 7:00. A les 8:00 esmorzem fantàsticament al buffet del Conrad. Agafem el metro a Admiralty fins a Central (només a una estació), fem transbord fins a l'estació de Hong Kong i allí agafem la línia taronja fins a Sunny Bay.Ens recull un tren de Disney. El tren té les finestres amb forma de cap de Mickey. El trajecte ens costa 22,90 HKS per cap i ha durat uns 35 minuts, comptant-hi els transbords.

L'entrada a Disneyland costa 399 HKS. Només paguen els majors de 3 anys. Ens passem des de les 10:30 fins les 17:00. L'Oriol està força emocionat amb Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald i Daisy. De la resta de personatges Disney, que desconeix, passa del tot.

Els espectacles que veiem estan força bé. Les rues tenen el seu encant. La resta, el parc en sí, ens ha decebut bastant.







Arribem a Pacific Place sobre les 18:15. Ens sorprèn veure la quantitat de gent que es passeja amb borses farcides de borsos, carteres, maletes ... de Luis Vuitton, Gucci, Fendi ... Aquest Mall, de fet tots els que hem vist a la ciutat, està ple de gent comprant, gastant fortunes amb les compres. Quina diferència amb determinats malls de Shanghai, amb les botigues buides i els dependents morts de fàstic. Aquí es veuen molts de xinesos (i, sobretot, xineses) amb classe, i com a Shanghai, però molt menys, es veuen parvenus, nous rics amb pinta de garrulos amb els seus Rolex d'or amb diamants, els seus borsos de Prada i els seus penjolls de Channel.