4/12/13

Dia 4 de desembre. Cinquè dia a Singapur.

Ens aixequem a les 8:00, i després d'esmorzar ens n'anem a MARINA BAY SANDS. Passegem pel centre comercial i a MONTBLANC i MIU MIU comprem els regals mutus de Nadal. Tot seguit, metro fins a l'embarcador, que està Raffles City. Agafem el barco que ens porta a fer un tour per la ciutat. a les 14:00 ens deixa a Clarke Quay.




Busquem un restaurant. Erròniament ens decidim pel HOT STONE, el pitjor restaurant de carn a la pedra del mon.  Millor menjar-se un tofu a la planxa al vegetarià més infame que deixar-se caure en aquest cau. Sortim pitant cap a l'hotel. Avui l'Alice ve amb el seu fill de nou anys. Ens el presenta. Li pregunto que estudia i em diu que només tenen quatre assignatures: anglès, xinès, ciències i matemàtiques. No m'estranya que a l'informe PISA Singapur sigui el segon país del mon amb millor puntuació (només darrera Japó). En quant a regions, la primera del mon és Xangai. Asia se'ns menjarà amb patates.

Ens n'anem fins al barri musulmà. La zona ha canviat moltíssim. Està plena de bars, cerveseries, cases de massatges, galeries d'art, estudis de disseny. Tot ha aparegut en els dos anys que no ens hi passàvem.

Passem pel nostre edifici preferit de la ciutat, el PARKVIEW SQUARE, aka GOTHAM BULDING. Un edifici neo-art déco elegantíssim.
Tornem a l'hotel.