5/12/13

Dia 5 de desembre. Sisè dia a Singapur.

Ens aixequem a les 8:00, com de costum. Esmorzem al Hilton i sortim al carrer sobre les 10:00. El temps està sent boníssim. No tots els dies llueix el sol, i per tant no podem gaudir del cel blau i blanc que caracteritza la ciutat, però això permet que tinguem una temperatura primaveral. Això sí, al carrer, als malls, al metro i als establiments oficials fa un fred que pela. Sembla ser (Straits Times dixit) que a Malaisia, que està aquí al costat, hi unes inundacions de por. Aquí plou una mica cada dia, però sense interrompre la vida quotidiana.

Oriol mirant la càmera

Marina emulant a Judy Garland

Passegem per Orchard fins la cantonada amb Emerald Hill road. Una petita meravella de carrer. Cases d'estil barroc xinés, amb cent anys d'antiguitat, amb una preciositat captivadora. Les van construir i habitar els peranakans, comerciants xinesos fincats a la península malaia, molt influenciats per la cultura malaia i europea. Gent de pasta i gust.









Tornem caminant fins al WISMA ATRIA i dinem al DIN TAI FUNG. Tornem a l'hotel. Ens trobem a una nena (de nom Moon) que diu ser la neboda d'Alice. a la qual substitueix perquè està malalta. Oriol es queda encantat. Anem fins a Chinatown. Al costat hi ha un barri de cases colonials que és un encant.

A les 18:00 tornem a l'hotel. Descansem una mica i sortim a sopar al 4FINGERS.