3/12/13

Dia 3 de desembre. Quart dia a Singapur

Avui ens aixequem d'hora. A les 8:00. Esmorzem a l'hotel i metro fins a Promenade. Allí pugem a la nòria (Flyer). Vistes espectaculars del complex de Marina Bay Sands, del districte financer i del port de la ciutat. Val la pena.


Anem a l'ION i em compro dues camises a T.M.Lewin. 182 SGD. Dinem al food court, al 4Fingers. Pollastre fregit boníssim per a tres per 31 SGD.



Anem al HILTON, ens està esperant al lobby l'Alice. Deixem a l'Oriol i ens n'anem volant al districte financer, estació de metro Raffles Place. Aprofitem per fer unes fotos. Ens hi passem ben bé tres hores llargues. Tornem a l'ION i allí, a una botiga de còmics de superherois, li comprem una samarreta de Superman a l'Oriol i una de Green lantern per a mi (homenatge a Sheldon Cooper). Anem a recollir a l'Oriol. Tenim reserva a l'italià de la planta 24 del HILTON, Il Cielo. Vistes espectaculars, amb un cap de sala amb molta classe. El servei és molt bo. La taula està perfetament parada. Ens demanem de primer uns linguine a l'astice (a la llagosta) boníssims, al dente dente, amb un sugo fenomenal. Llàstima que la llagosta, segurament australiana, no sigui més sípida. De segon un filet de bou (manzo) amb tartuffo bianco i un ou ferrat de guatlla. El cap de sala ens ha deixat ensumar la tòfona del pot de vidre, amb base de sal, on la guarden. Ens diu que enguany han sortit boníssimes, i no ens ha enganyat. El plat estava deliciós. El filet, tendríssim, al punt de cocció, el perfum de la tòfona sublim. De postres un tiramissú. Dels millors que hem tastat. Tot regat amb des copes de Louis Roderer. Els petits s'han pres uns macarrons amb tomàquet. Santa innocència! Tot plegat 386 SGD. Un lloc de referència per a tornar.