1/12/13

1 de desembre. Segon dia a Singapur

Ens despertem sobre les 8:30. La nit ha estat llarga. El jetlag ha afectat força a la Marina, que pràcticament no ha dormit. L'Oriol, a les sis del matí, s'ha queixat de dolor d'oïda. Total, que hem passat la nit en blanc.
Anem a esmorzar per recuperar les forces que hem perdut per la vetlla, i realment que ho fem. Fins a tres cops m'aixeco a omplir-me el plat al buffet del HILTON. Salsitxes de porc, hash browns (excel·lents), formatges, embotits, pinya i dolços danesos. Patri no es queda enrera. I fins i tot els menuts mengen de tot amb ganes.
Sortim de l'hotel a les 11:00. Agafem el metro a la parada d'Orchard i baixem a Dhoby Gahut. Fem transbordament fins a Harbour Front. Allí per 26 SGD cada adult i 15 l'Oriol pugem al funicular (cable car) que ens porta fins a Sentosa. Aquesta és la illa de l'entreteniment dels singapuresos. Els casinos, hotels, resorts, parcs d'atraccions ... s'amunteguen en uns pocs quilòmetres. S'hi pot accedir amb ferry, amb tren monorrail o amb funicular. Ens decidim per aquesta darrera opció i certament no ens en penedim. L'experiència és fantàstica. Les cabines són molt petites, de forma que en la nostra només hi entrem nosaltres, acristallades, amb una visió en 360º magnífica, i l'altura a la que s'arriba et deixà el cor en un puny.


Ja a Sentosa anem al Aquari, que es publicita com el més gran del mon. No és per a menys. Des de que tenim nens, n'hem estat a uns quants d'aquaris. De tots el més gran, més adaptat, amb més espècies, amb més explicacions i el que té més cura de la posada en escena dels medis ambients aquàtics és aquest. Val cadascun del 36 SGD per adult i 28 per nen de més de 4 anys que hem pagat.

Ens hi passem més de tres hores. Fantàstic!








Sense haver pogut disfrutar més de Sentosa, tornem a l'hotel. Toca el Dalsy de l'Oriol. Refrescar-nos  i continuar. Sortim a les 18:00 i ens passem fins les 22:00 a Clarke Quay, una altra zona d'entreteniment de la ciutat. Fem alguna compra i ens entaulem a un japonés. El TOMO IZAKAYA (34 River Valley Road #01-04). Ens demanem sushi i sopa miso. L'arròs està  molt ben cuinat, al punt. La proporció entre l'arrós i el peix correctíssima. La temperatura del peix és òptima, però el peix en sí és menys que mediocre. M'equivoco al demanar la cervesa (ja de per sí caríssima en aquest país) i em porten un jug. Pràcticament dos litres de SAPPORO. Acabem amb un gelat de té verd. Tot plegat ens costa 187 SGD. Caríssim. Tornem a l'hotel.