12/5/10

Dia 3. Nova York


Dilluns, 10 de maig.
Anem al Meat Packing District. És el barri més trendy de NY en aquests moments. Ja hi vam estar l'any passat. Entrem a l'Apple Store i reservem un iPad wifi de 32 Mb. De moment no el tenen en stock. Ja ens avisaran. Passegem fins a DVF. Patri es compra dos vestits preciosos: l'un, vermell, de mudar; l'altre, amb el monograma, blanc i negre.
Ens apropem a fins a Greenwich Village i entrem a una de les botigues de MARC JACOBS al carrer Bleecker.
Anem a dinar a John's Pizza, al mateix Bleeker (número 278). El local és bastant llardós, però les pizzes, especialment la de tomàquet, anxova, ceba i formatge, està excepcional. Tenen dos formats de producte, el de 14" i el de 16". No venen racions. Un consell: amb una pizza de 14" (potser una de 16") n'hi ha prou per dinar. Estan fabuloses i, si en sobra un bocí, us l'empaqueten i us l'endueu a casa.
Tornem a la 5th Av. Entrem a GAP i ens enduem mitja botiga per l'Oriol. Ell amb la seva tònica habitual somriu a la gent fins que els li diuen alguna cosa. A partir d'aquí comença a fer comèdia. Tothom li diu (i el que és pitjor, ens diu) coses. Pel carrer la gent ens atura preguntant-nos coses. Als ascensors, a les botigues i als restaurants igual.
Anem a TIFFANY. Patri es compra el collar de la clau. Preciós.
Passejant per la 8th Av amb el carrer 56 ens trobem a Ron Riffkin (l'oncle gay de "cinco hermanos" i dolentíssim de "Alias") i Steven Fisher (Minkowski de la 5a temporada de "Perdidos"). Hi ha un tio que els segueix fent-los-hi fotos, contra la seva voluntat.