22/5/10

Dia 12, Nova York

Dimecres, 19 de maig.
El dia s'ha llevat gris. Per si de cas decidim anar al Met un altre cop. Ens hi passem fins les 13:00. Passem per Dean and Deluca i comprem uns sandvitxos deliciosos de mortadel·la, prosciutto i vinagreta, un bol de mango fresc tallat i una ampolla de suc de taronja recent espremut (tot plegat 28 dòlars). Ens ho mengem a Central Park. Voltem pel centre del Parc, pel reservoir que surt a moltes pel·lícules, allà on la gent fa jogging amb els amics. Travessem a l'Upper West Side i baixem caminant 25 carrers fins l'hotel.
Després de dues hores de migdiada ens passem per GAP de la 5th Av. per a comprar més roba al Menut (i també per Elna, la fillola de Patri). Ens passem per l'Apple Store i llegim el missatge de Joaquín (espero que el final de LOST no et decebi i sí el 28-300 és una passada).
Anem, xino-xano, fins Grand Central. Patri em convida a sopar a l'Oyster Bar. El servei és una mica lent avui. És disculpen. De primer ens demanem mitja dotzena d'ostres de Martha's Vineyard, sabrossísimes, i una ració de salmó fumat, molt , amb poca sal i poc gust de fumat. De segon Patri, més encertada que jo, es demana el roll de llagosta que és un entrepà boníssim de llagosta que ja vam provar l'any passat. Jo una llagosta a la planxa. Per veure una cervesa Stella Artois. Tot per 100 dòlars. Boníssim.