19/5/10

Dia 11, Nova York

Dimarts, 18 de maig.
El dia s'aixeca plujós. Ja hem superat l'equador del viatge i ens envaeix la nostàlgia. No tenim gens de ganes de tornar. Fem el mandra per l'habitació fins les 11:00. Sortim de l'hotel mitja hora més tard.
Anem a Williamsburg, el barri de Brooklyn. Quasi tots els habitants de la zona són jueus hassidim. Sembla que ens haguem transportat a la Cracòvia de finals del XIX.
Arribem a Peter Luger (http://www.peterluger.com) puntualíssims. Havíem fet reserva des de Tarragona, però avui no hauria calgut. Ens demanem l'Steak per dos i una ració de patates fregides (no tenen les d'estil alemany que vam provar l'any passat i que tant ens van agradar). Fabulós! De postres dues bombes: un pastís de pecan i el seu cèlebre holy cow. Massa postres per dues persones. Ens en deixem més de la meitat, malgrat estar boníssims. La nata que guarneix ambdós plats és la millor que hem provat mai.
Admeten cotxets de nadons.