31/7/12

31 de juliol. Hong Kong. Segon dia

Ens despertem a les 8:00. A les 9:00 estem entaulats per esmorzar. El Conrad té un buffet sensacional. A destacar l'ou poché sobre un panet amb salmó fumat. Omplim el plat tres cops. Els formatges (emental, gruyère, parmesà ...) fantàstics, l'embotit (curiosament tenen meat loaf) excel·lents, la fruita de qualitat superior (a destacar la pinya). Aquí ens permeten menjar amb els petits. Oriol menja una mica de tot.
Anem a peu fins el Pier de Central. Embarquem cap a Tsim Sha Tsui. El trajecte costa la ridícula quantitat de 2,5 HKS (25 cèntims d'euro). Fa molta xafogor. Hi ha calitja. Les fotos no seran gran cosa avui. Arribem a Kowloon. Passegem per la zona de Nathan Road. Per aquí ens vam hostatjar el 2005 i el 2006. La ciutat està canviadíssima.

Bastida de bambú a Kowloon
Passem pel Península. Anem al passeig de la fama. Ens fem fotos amb les mans dels actors estampades al ciment. Patri de Jackie Chan. Jo de la meva admirada Michelle Yeoh.



Reservem per a dinar demà passat (dia 2 d'agost) al NOBU. Està dintre de l'hotel Intercontinental. Té unes vistes precioses de la badia. Espero que la cuina sigui tan bona com la dels seus germans de Nova York.
Dinem al soterrani dels SOGO. Menjar ràpid japonès per 88 HKS.
Agafem el metro (MTR) a Tsim Sha Tsui fins a Admiralty. El metro ens deixa en l'enorme Mall que hi ha sota l'hotel (el Pacific Place).
Sopem a un restaurant de tapes espanyol, el ZELO. Car i amb racions escasses. Pernil ibèric, que no savia que es pogués tallar tan fi, unes fritures (calamars, croquetes de pernil, sanjacobos, croquetes de bacallà) i una cervesa. Tot per 415 HKS. Caríssim!
Demà anem a Disneyworld. A l'illa de Lantau.