5/4/11

Dia 5 d'abril: Singapur


Ens llevem tardíssim. Són quasi les 11:00. Hem dormit quasi 12 hores. Esmorcem a la cafeteria de l'hotel i ens n'anem disparats a agafar un bus turístic. Es el tercer cop que estem a la ciutat i no ho haviem fet abans. Ens apeteix. Són 20 SGD per cap (l'Oriol no paga) i val per tot el dia. Inclús per altres rutes. Ens agrada tant que un cop acabat el primer viatge, agafem un altre bus per fer un nou recorregut. Visitem el barri musulmà, el xinés i l'indi, i com comença a diluviar (estem al tròpic, aquí plou, i com, un cop al dia) ens refugiem sota uns porxos i ens prenem un tandoori i unes aletes de pollastre. Les cambreres estan boges amb l'Oriol i se'l rifen per entretenir-lo mentre mengem. Ell, encantat. Quan para de ploure ens n'anem al Bugis, un edifici multibotiga molt peculiar. Patri es compra quatre camisetes i una motxilla de nen per a regalar per 83 SGD (menys 50 euros). A la planta baixa hi ha parades de sucs de fruita recent espremuda. Ens en demanem dos de síndria per un SGD cadascun (0,60 euros): està boníssim. Tornem a la zona de Suntec City i ens asseiem a una pizzeria (de nom "Bel mondo"). Curiós, és d'un italià que va anar a Japó, a Osaka, on va obrir el primer establiment. I ara n'ha obert un aquí. De primer, ens prenem uns antipasto bastant bons, de segon una napolitana (molt bona, la massa) per a mi, una pullesa, per a Patri. Per veure, un montepulciano chambré, és a dir, a Singapur a trenta graus.