8/4/11

Dia 7 d'abril: Bali


Avui és un dia de relax. Portem uns 14.000 quilòmetres recorreguts (15 hores d'avió i no menys de 6 d'aeroports). Ens ho mereixem. Aprofitem l'Hotel al màxim. Comencem llevant-nos tard. Després un esmorçar de primera. Ens passem per una de les piscines aptes per a menors de 12 anys i ens posem els tres a dintre. L'Oriol es torna boig de content. Com a tot nen li encanta l'aigua. Són ja les dues i ens fem portar un parell d'hamburgueses amb patates. Delícioses! Esplèndida carn feta al carbó. No la fan millor els nordamericans.

Desprès migdiada, descans a la platja de l'Hotel i ens mudem per anar a sopar. Al restaurant Rin (un japonés que fa molt bona fila) no accepten nens. Una bona costum que ara se'ns torna en contra. Anem a un altre restaurant, l'Eight degrees south, i ens demanem només un plat: un filet de wagyu australià amb crudités i foie mi-cuit. La carn està magnífica, suau, melosa, al punt de cocció. Potser una mica sosa. El wagyu, la carn de bou de Kobe, s'ha posat molt de moda a tot arreu. En trobes fins i tot a Espanya (per exemple al Club del Gourmet del Corte Inglés de Diagonal). Però s'ha de dir que el que trobarem arreu no procedeix de Japó, sinò d'Austràlia, Nova Zelanda i els Estats Units. Ara, està boníssim.