13/6/13

13 de juny de 2013. Shanghai, tretzè dia

Ens despertem a les 7:00. Dia molt gris. Esmorzem i cap al col·legi. Deixem a l'Oriol i taxi fins a l'edifici de Correus al costat de Suzhou Creek.


D'allí al Shanghai -1933. El dia amenaça pluja i no ens podem arriscar a anar pel carrer. Ens prenem un cafè amb llet i un expresso a Le douceur. S'està de cine. Aprofitem per a relaxar-nos. Patri escriu el seu diari. Descobrim la botiga Retro-revo. Mobiliari, com el seu nom indica, retro, d'un molt bon disseny i qualitat (ergo, preu alt).

A les 12:15 tornem a l'hotel per a canviar-nos i ens n'anem a la porta 4 de l'estació de metro de Yuyuan Garden. Hem quedat amb el Nil per a dinar. Ens ensenya el seu pis, amb vistes espectaculars, molt lluminós i modern, que comparteix amb un francès i una sueca. Ens convida a dinar al restaurant Din Tai Fung (d'una cadena taiwanesa), a l'Outlet de Yu Garden. Mengem de cine: bao zi de porc, de gambes ... verdures saltejades, porc fregit, arròs fregit. Tot boníssim. Ens agrada tant que hi tornarem la propera setmana. Nil, excel·lent conversador ens explica mil i una històries que donen per a un best-seller. Els seus pares poden estar-ne ben orgullosos, és un noi sensacional. Com la vegada anterior, ens acomiadem amb presses. Hem de recollir al menut a les 15:45.


Ens n'anem a passejar per Jing'An. Passegem entre les botigues de Yi May Fashion. Comprem un tall de pizza a New York's Pizza per a l'Oriol.

Indicacions de trànsit molt comprensibles

HILTON Shanghai

Tipus rars a Jing'An

Lentilles per agrandir els ulls

Tornem a sopar a l'hotel i a veure la Riera, que està molt interessant.

2 comentaris:

Nil Cabutí Borrell ha dit...

Bones familia!

Encantat d'haver tornat a fer un àpat amb vosaltres!

He llegit la resta d'entrades i crec que sou uns autèntics experts de Shanghai ja! M'agrada que us agradin les meves històries, espero veure-us un altre cop abans que torneu cap a Barcelona! Estem en contacte via correu electrònic!

Fins aviat!

Nil


Anònim ha dit...

Joan i família,
desde la distància, contents i satisfets que en Nil pugui intercanviar experiències amb gent tan aventurera i emprenedora com vosaltres.
Gràcies i bona estada !!!

Lourdes i Jordi (pares del Nil)