17/6/13

17 de juny de 2013. Shanghai, dissetè dia

Ens despertem sobre les 7:00. Esmorzem i deixem a l'Oriol al col·legi. Agafem taxi fins a Sichuan Lu. La calor és espantosa, i ha arribat de cop. Avui freguem els 40 graus. Fem bastantes fotos dels edificis de començament de segle XX que esquitxen tot el carrer. Estils art-déco i neoclàssic.




Curiosa forma xinesa d'estendre roba

Passegem per Nanjing dong Lu, sota un calor insuportable. A les 10:00 marca ja 36 ºC.


No aguantem més la calor. Ens n'anem a Jing'An, al Réel Department Store. Hi fem una ullada i dinem a un teppanyaki del soterrani segon. Res memorable. Una carn de vedella discreta (res a veure amb el wagyu del nostre conegut xef de Kyoto, Yuki Nagano), un calamar insípid, ou ferrat, brots de soja, sopa i arrós bullit. amb una pinta de Budweisser i un lemon tea, 154 CNY (20 euros).


Anem a ça concessió francesa, a l'SPROUTWORKS, una cafeteria estranya i, a l'hora, recomanable. Ens prenem un expresso i un lemon tea.

"No som la teva minyona" posa el cartell al Sproutwoks

Recollim a l'Oriol i ens n'anem a THE COOL DOCKS a fer una ullada.