9/6/13

9 de juny de 2013. Shanghai novè dia

El matí es desperta grisòs. Esmorzem. He de reconèixer que cada cop m'agraden més els hash browns (hash browns). Quan torni a casa n'hauré de fer. Agafem un taxi fins People's Park. Fem unes fotos de les mares que concerten els casaments dels seus fills. És una tradició mil·lenària que als occidentals ens pot semblar bàrbara i antiquada. No obstant, no crec que la gent del país de "las corridas" puguem donar lliçons de costums avançats a ningú. Les senyores se m'emprenyen un munt quan els faig les fotos. És curiós perquè els xinesos no es tallen gens a l'hora de fer fotos als menuts.


Anem al Shanghai Museum of Contemporany Art (MoCA). Hi ha una exposició de dos artistes. L'escultor GAO Xiawu ens sembla magnífic, prodigiós. Aquestes escultures fan entre dos i tres metres d'altes.




La pintora Joyce Ho no ens impressiona.

Anem a Nanjing Dong Lu. Passegem amunt i avall. Dinem a un KFC per 68 CNY. Anem a GAP i ens comprem més roba. Vam vindre amb poquíssima vestimenta. Les maletes anaven plenes de bolquers, cacaolats, galetes i cereals. Quina diferència de temperatura respecte a l'any passat! Avui estem a 21 ºC. Fa onze mesos no baixàvem de 39 ºC.



Tornem al Raffles City Mall. Ens prenem un Happy lemon. Taxi i a l'hotel.

Patri parla pel FaceTime amb Mercedes. Ens canviem i tornem a donar un tomb per Changle Lu (a una botiga, Patri compra uns clauers de Monchhichi) i Ju Lu fins que se'ns fa l'hora de sopar.

Demà, sobre el migdia arriba Shanshan de Dalian. Es passarà fins dimecres amb nosaltres. Tenim moltes ganes de veure-la.