14/6/13

14 de juny de 2013. Shanghai, catorzè dia

Són les 7:00 i el dia es desperta cobert, boirós. Esmorzem i portem a l'Oriol a classe. Ens n'anem a QIPU, la zona de mercats a l'engròs de roba i complements. Aquí s'aprovisionen bona part de les botigues de la ciutat i voltants. Són edificis enormes plens de botigues petitíssimes amb preus irresistibles, i on el regateig és una obligació. Ens hi passem unes dues hores.


Taxi fins a THE COOL DOCK. Nova zona d'oci al costat del Huangpu, al sud de Yan'An. La zona promet molt, però a aquestes hores del matí està desolada.


Taxi fins a Fumin. Ens entaulem a LA CANTINA ALGAVE (cantonada amb Changle Lu). Menjar mexicà. Ens demanem un burrito de pollastre i unes quesadillas, també de pollastre. Amb llimonada i cervesa tsingtao, 120 CNY. Jo no m'ho puc menjar. Odio el cilantre i la salsa en porta un munt. Patri es menja la seva ració i part de la meva. Al sortir em compro un bánh mì de pollastre a una sanvitxeria vietnamita de Fumin. 40 CNY. Completament insípid.

Anem a recollir a l'Oriol i passem una hora a la piscina de l'hotel. Ens canviem i anem a passejar per Nanjing Lu, la zona est, la del luxe. Ens passem per GAP i tornem a pecar.

Tornem a l'hotel a veure La Riera. Ens escriu Sandra Roig i quedem per a esmorzar demà. A veure què explica!