26/6/13

26 de juny de 2013. Shanghai, vint-i-sisè dia

Oriol passa mala nit. Té una mica de febre. Li donem el Dalsy, xarop miraculós. Ens despertem a les 8:00. Ja està millor. Esmorzem i el portem a l'escola.

Taxi fins a Xintiandi. Fa un dia boníssim. Tapat, però molt fresc. Fem moltes fotos.



Passegem per Huaihai Lu. El dia acompanya. Anem a veure l'església ortodoxa de Sant Nicolau, a Gaolan Lu. Està desacralitzada. No paga la pena anar-hi.

Ens entaulem a PHO ASIA al carrer Fumin. Uns rotllets de primavera vietnamites molt discrets i uns acceptables pho amb la beguda per 68 CNY. L'establiment modern, però amb una decoració adequada. Em passo cinc minuts discutint amb la cambrera que no vull la beguda que va inclosa amb el set (un té amb llimona), que vull una cervesa. Que ja la pagaré. No pot ser, em diu. Ha de ser el té. Patri, mot ràpida, li diu: "molt bé, porta'ns dos sets amb dos tes amb llimona, i també una cervesa". Cap problema, diu la cambrera. Que estranys són aquests xinesos.



Anem a recollir a l'Oriol. Annie i Nina li han fet unes fotos.

L'hora de la migdiada

Uns amics

Oriol amb Nina


Ens n'anem a la plaça del Poble i a Nanjin Dong Lu. Fem moltes fotos. Ens encanta el cutre que és aquest carrer principal. Ens mengem una brotxeta de porc a l'estil Kobe per 16 CNY.