3/6/13

3 de juny de 2013. Shanghai tercer dia.

Comencem el dia aviat. Esmorzar a l'hotel. Per torns. I passeig fins al col·legi de l'Oriol. Són deu minuts pels carrers de la Concessió francesa. Ens atén la directora i, tot seguit, Margaret. Deixem a l'Oriol content. Ens n'anem cap a Xintiandi. Fem unes fotos de l'estàtua de la prosperitat, fortuna i longevitat. És una obra de Wu Ching-ju.



Al centre comercial hi ha una exposició de Doraemon. N'hi ha una filera de 100 amb els seus gadgets habituals. També un reactor, de l'equip d'acrobàcia de Breitling. Fem fotos.

Anem a dinar a un japonès. el Shinmachi. Patri es pren un set de sashimi de salmó i jo un de tonkatsu amb tempura de gambes. Tot acompanyat amb el bol d'arròs bullit, la sopa miso i la crema salada. Amb cervesa Asahi, aigua i dos gelats. Ens costa 173 CNY. Uns 10 euros per cap. Bon menjar,en un lloc acollidor i cèntric, a un molt bon preu.




Tornem a peu a recollir el menut. Està encantat. La tutora de mandarí ens diu que ha menjat bé i ha fet hora i mitja de migdiada. Quin èxit! A la seva classe va una nena mexicana que parla amb fluïdesa espanyol, anglès i mandarí. Li donem una ampolla de vi "Llàgrimes de tardor" negre (un dels meus preferits) i una d'oli de La Boella a Margaret. És una aussie, per tant segur que estarà encantada. Agafem un taxi fins Xintiandi on l'Oriol s'ho passa molt bé amb els doraemons.

Tricicle a Huaihai-Huting





Pija a Jingle Lu

Ens passem per un GAP i em compro uns pantalons i un polo per 343 CNY, uns 45 euros.

Passem per l'hotel a banyar els nens i ens n'anem a sopar al New York's Pizza de Jing'An.. Pizza de 20 polzades, sprite i coca-cola per 154 CNY. Car.