6/6/13

6 de juny de 2013. Sisè dia a Shanghai


Ens despertem sobre les 7:00. Esmorzem i a les 8:45 estem a l'escola. Taxi fins a la ciutat vella i Yuyuan Garden. Ens dediquem a passejar i fer fotos d'allò que és més un parc temàtic que una recreació històrica. Però de tan kitsch té el seu encant.

Anem fins a Wenmiao Lu, un carrer galdós però ple de botigues de ninots de manga i anime, papereries, establiments amb fundes per a mòbils ... totes amb coses molt interessants. Patri es compra una funda per al seu mòbil (35 CNY, uns 4,5 euros).

És migdia i tenim gana. Anem al local de bāozi de Yuyuan. El restaurant és el Nanxiang Steamed Bun. Un lloc on sempre hi ha una gran cua de xinesos (a l'hora que sigui) esperant el seu torn per a comprar i devorar els bāozi.

Veiem als cuiners preparar els bāozi.


Ens en demanem 8 de porc amb ous de cranc. Boníssims, però ens quedem amb els que fa Song. Molt més saborosos.


També ens demanem uns rotllets de primavera amb verdura, tofu i gambes, bons, cremosos, però una mica insípids. Amb un Seven Up i una Pepsi, 100 CNY, uns 12 euros els dos. Se'ns fan dos quarts de dues. Tornem a l'hotel a descansar.

Passem a recollir a l'Oriol i anem en taxi fins a Duolun. És un carrer ple d'estàtues d'escriptors i pensadors xinesos. Els fotògrafs xinesos n'hi treuen partit al lloc, fent fotos de noces als nuvis.




Anem al parc Lu Xun, passegem una estona i ens prenem un Happy Lemon.
Són quasi les set i tornem a l'hotel a descansar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt xulo tot! Quina enveja sana. A passar-ho bé família!

Joaquín