24/6/13

Sant Joan del 2013. Shanghai, vint-i-quatrè dia

Ens aixequem a les 7:00. Esmorzem i ens trobem a Mary, la nostra housekeeper. La coneixem de l'any passat. No solament és ultraeficient, sinó que a més a més s'estima molt als menuts. Ens fem una foto. Portem a l'Oriol a classe.



Agafem un taxi i ens n'anem a Fuzhou Lu amb Henan Lu. Entrem a una papereria i ens passem un hora mirant els curiosíssims articles que hi tenen exposats. Entrem a una de les llibreries més grans de la ciutat. Ja hi vam ser l'any passat. Set plantes, d'entre tres-cents i quatre-cents metres cadascuna. Fantàstica. Les primeres sis plantes són per a obres en xinés. L'última té obres importades, sobretot en anglès.

Taxi i fins al balinès de Jing'An, el BALI LAGUNA. Hi vam ser l'any passat i ens va agradar molt. Avui és el meu sant, així que convido a Patri a dinar. Mengem de cine per 430 CNY.

Mie goreng

Lumpia udang bumbu asam manis

Nasi goreng

Kdang bakar


El Bali Laguna
 Al costat mateix, ens prenem un cafè i un canoli al HENKES.

Canoli
Anem a recollir a l'Oriol i l'americana que havia deixat a la tintoreria de Huating Lu. Patri hi deixa una brusa. 20 CNY i la tindrà per demà.

Anem al supermercat del Ritz Carlton a Nanjin i li comprem Kelloggs a l'Oriol. Passem pel Réel Department Store de Jing'An i comprem pollastre per al menuts.

Al sortir ens prenem un cocktail al RAT TAR ART BAR. Decoració trencadora, però mobiliari incòmode, musica insofrible i preus alts. No hi tornarem.

Rat Tar Art Bar
Tornem a l'hotel.