11/6/13

11 de juny de 2013. Shanghai, onzè dia

Ens aixequem tard, sobre les 8:00. Fins les 9:30 no quedem amb Shanshan al lobby de l'hotel. Anem a esmorzar al carrer Julu, a un lloc de pancakes, MISTER PANCAKE. 166 CNY per tres sandvitxos amb amanida, dos xocolates amb llet i un suc.

Ja esmorzats, agafem taxi fins al RED TOWN. És un altre centre, de fet  un cluster, cultural, ple d'exposicions, estudis de fotografia, tallers de pintors ... Fem moltíssimes fotos.




Dinem a un lloc cutríssim, H2, del carrer Wulumuqi Nan. És petitíssim però sempre ple de gent, sobretot d'expats. Quatre plats de pasta, una soda, un Seven Up i una Tsingtao per 131 CNY. Barat, però no crec que hi tornem.

Tornem a l'hotel i fem una migdiada de tres hores.

Sortim a donar un volt per la zona. A les 19:30 ens entaulem al VINO Y TAPAS (WINE AND TAPAS) de Fumin Lu. Quan viatgem a l'estranger no acostumem a menjar a restaurants espanyols. Fonamentalment perquè no estan a l'alçada. Els plats acostumen a ser inspiracions desafortunades dels plats originals. Ens prenem dues racions de croquetes de pernil, bones, una mica de pernil en llesques ("catalan tosta" posa a la carta, hosti tu!), unas rabas a la santanderia (horroroses) i una truita de patata insípida. L'acompanyament de tots els plats és la mateixa inidintificable salsa verda. La cervesa, calenta. Tot per 220 CNY. No hi tornarem.

Demà torna Shanshan a Dalian. El vol li surt a les 14:00. Pel matí encara farem alguna cosa. Han estat dos dies molt agradables.

Ens escriu Nil per a quedar per dinar. Quedem per dijous. En tenim moltes ganes.