21/7/12

21 de juliol. Shanghai. Vint-i-dosè dia

Dissabte, no hi ha escola. Ens llevem a les 8:00. Dia radiant. Per fi el cel és blau. Aquesta és una ciutat amb rerefons gris i boirinòs.  Convida a fer fotos. Esmorzem a l'hotel. Ens trobem amb Sandra Roig a una cafeteria-pastisseria (Bakery Sunflour) a Anfu Lu. El carrer està ple de pastisseries amb dolços, i salats, occidentals. Ens creuem amb més expats que amb xinesos. Es nota que avui és festiu. Ens passem vora dues hores xerrant, mentre ens mengem unes pastes i ens prenem uns sucs boníssims de mango. Tot molt orgànic. Convida ella.


Es fa la una i anem xino-xano fins al restaurant la Taverna, on dinem tots plegats. Oriol està dormint. Demanem un pet bag amb els spaghetti sobrers. El menut se'ls menja després a l'hotel amb molta gana.

Deixem a Sandra i ens n'anem a Nanjing Lu. Avui inauguren la flagship store de Louis Vuitton al 66 Plaza. Anem a l'exposició.

La gent continua molt pesada amb els nens.


Fem unes fotos al palau d'exposicions.


Tornem a l'hotel, passant per la Moller mansion.


Demà ens n'anem fins a Zhouzhuang, un poble típic del delta, a una hora i mitja amb cotxe. Sortim a les 9:00 i ens costa 700 yuans (anada i tornada).

PS: 1) El nostre hotel


2) Vista nocturna de Shanghai des de la nostra habitació (planta 33)