7/7/12

6 de juliol. Shanghai. Setè dia

Ens llevem a les 6:30. Esmorzar potent. Som a l'escola puntuals. Deixem a l'Oriol i agafem un taxi fins el Hong Kong Plaza. Fem unes compres a GAP (és la flagship a Shanghai) i Patri es compra un borso a COACH, rebaixadíssim per què estan liquidant. Hi ha moltíssimes botigues a la ciutat, de totes les marques imaginables. No obstant, és curiós veure com n'estan de buides. A molt poques has de fer cues per a pagar o als emprovadors. No sé on tenen el negoci, per què els lloguers a la ciutat no són barats i, a més a més, tenen força staff.

Dinem al PHO REVER, un restaurant vietnamita que, com el seu nom indica, està especialitzat en pho. És la típica sopa de fideus d'arròs que fan al Vietnam. Quan vam travessar el país el 2005 vam tenir ocasió d'apreciar-ne les seves qualitats gastronòmiques.

Ens treuen uns rollets vietnamites, boníssims, i desprès un bol enorme de pho de vedella que estan força bons. Per beure, té amb llimona. Tot plegat 116 yuans (58 yuans per cap).


Tornem per Huai Hai Lu, ens bevem uns tés verds amb llimona del Happy Lemon.



Fem unes fotos d'alguna fashion victim a Changle Lu.


Recollim a l'Oriol. Ens diuen que no menja res. Ell diu que sí. Ens creiem als professors.

Arribem a l'hotel i fem una mica de piscina fent temps mentre esperem a Sandra. Són quasi les 20:00. Arriba Sandra amb cara de felicitat. Shanghai li ha provat força. Ens explica mil i una cosa. De la feina. De la ciutat. Ens anem a sopar al bufet de l'hotel. Sandra ja és bastant fluent en xinès, amb només un intensiu de tres mesos (cinc hores al dia). Té facilitat per als idiomes. Desprès de dues hores de xerrar, ens acomiadem. Tornarem a quedar un altre dia.